AWVN lanceert HR app voor het berekenen van transitievergoeding

  • 1.000 gebruikers per maand
  • Binnen 3 maanden gerealiseerd
  • Betrouwbaarder dan concurrerende apps
  • Spin-off bij anders werkgeversorganisaties

Voor AWVN hebben we een nieuwe Transitievergoeding app ontwikkeld in aanloop naar de nieuwe Wet Werk en Zekerheid (WWZ). Leden van AWVN kunnen via de app in slechts enkele stappen zelf hun transitievergoeding uitrekenen, als ze bijv. na 2 jaar ontslagen worden. De app is binnen 3 maanden gerealiseerd, tot groot genoegen van de AWVN leden. De app kent na enkele maanden al ruim 1.000 gebruikers per maand.

AWVN business app voor transitievergoeding

Dienstverlening in het digitale tijdperk

AWVN wil haar dienstverlening gaan digitaliseren (Dienstverlening 3.0) en doet dit nu al via het cao-platform en de Beloningsmonitor. Om de Transitievergoeding-app te realiseren zocht AWVN de samenwerking met One Fox vanwege de goede ervaringen bij eerder gerealiseerde oplossingen (ORBA-service, Beloningsmonitor), expertise in app ontwikkeling en kennis van de organisatie.

Judith van der Hulst, Directeur Adviesorganisatie bij AWVN: “Deze Transitievergoeding app is bedoeld voor alle leden van AWVN en geeft zeer nauwkeurige indicatie van de transitievergoeding. We zien de app dan ook als een aanvulling op de reguliere dienstverlening van onze adviseurs.”

One Fox heeft de Transitievergoeding app ontwikkeld in lijn met het business app idee: device onafhankelijk, eenvoudig in gebruik, alle informatie op één scherm (niet scrollen). Zodat leden van AWVN in slechte enkele stappen de transitievergoeding kunnen berekenen op het apparaat van hun keuze. In het ontwerp is rekening gehouden met het design van andere ‘Dienstverlening 3.0’ apps. Tot slot is ook de nieuwe huisstijl van AWVN doorgevoerd in de Transitievergoeding app.

Grootse lancering Transitievergoeding app

Het hele traject is binnen 3 maanden en daarmee op tijd en binnen budget gerealiseerd. AWVN kon hierdoor gelijktijdig met het ingaan van de nieuwe WWZ de Transitievergoeding app groots lanceren bij haar leden! Dit resulteerde al direct in een goede start: “In de eerste maand werd de app al 1.500 keer bezocht met een gemiddelde gebruiksduur van 3 minuten. Het gebruik stabiliseert nu op 1.000 gebruikers per maand.”, aldus Judith. “We zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat en het gebruik van de app. Zeker omdat we niet als enige een rekentool aanbieden voor de transitievergoeding. We merken dat men het liefst ‘de tool van AWVN’ gebruiken, omdat deze het meest betrouwbaar is.”

Ook vanuit AWVN zelf zijn de reacties positief. Zowel over hoe snel de app aangeboden kon worden aan hun leden, als de manier waarop de app wordt aangeboden – aansluitend bij ‘Dienstverlening 3.0’. AWVN heeft dan ook al plannen om de app verder te finetunen en ook de eerste spin-off is er. Andere werkgeversorganisaties hebben nl. al hun wens uitgesproken om te app te willen aanbieden bij hun leden. Zo kan de informatie nog specifieker en nauwkeuriger worden aangeboden bij de werkgevers, de leden van AWVN.

Probeer de app zelf

Neem contact op met Niels de Winter

niels@foxdevelopment.nl 030 2324 350

Meer projecten

Klanten waar wij de afgelopen 24 jaar voor gewerkt hebben