Systeem integratie

Veel bestaande en nog te realiseren software applicaties gebruiken reeds opgeslagen data/informatie. Het is tenslotte zonde het wiel opnieuw uit te vinden en informatie dubbel te moeten creëren en opslaan. Met systeem integratie zorgen wij voor de informatie uitwisseling van en naar uw applicaties. Het maakt ons niet uit welke systemen of databases deze gegevens bevatten. Wij zorgen ervoor dat u deze informatie kunt hergebruiken en uw dienstverlening kunt verbeteren.

Steeds vaker wordt geïntegreerd met standaarden en landelijke voorzieningen. Welke organisaties toegang geven tot open data, hun diensten laat verrijken en/of de realisatie versnelt. We volgen deze standaarden en de instanties daarachter nauwgezet. Zodat we met u mee kunnen denken over de beste oplossingen op het gebied van systeem integratie.

Benieuwd naar de systeem integratie mogelijkheden?

Kom een langs voor een kop koffie. Dan bespreken we vrijblijvend uw integratie wensen.

Maak afspraak

De koppeling kan al SharePoint uitlezen én is compatible met Esri

Rob de Groot, Adviseur ICT bij Waterschap Rijn en IJssel

Ik vond de samenwerking inspirerend. We opereerden als team en oplossingsgericht

Johan Santing, Adviseur bij Antea Group

Systeem integratie stack

Web API
.NET
REST
SOAP
SQL
MCSD
MCSE
MCSA
MTA
SQL Server
Azure
Geonovum
VNG Realisatie
Open Standaarden
KING
Progress
Oracle
MongoDB
Microservices
TOGAF
CMIS
IIS
JSON
Apache Tomcat
SOA
ASP.net
Java
XSD
WSDL
XML

Een greep uit onze integratie projecten

Onze systeem integratie aanpak

Onze werkwijze gaat uit van een teamgedachte en de wil om samen zo efficiënt
mogelijk systemen te integreren. Al dan niet gestandaardiseerd. Daarbij kunnen we
volledige teams leveren, maar ook losse specialisten die uw team aanvullen.

Ontwerp dienst
Ontwerp oplossing
Bouw oplossing
Beheer oplossing
Informatie analist / Solution architect
Solution / Software architect
Back-end developers
Back-end developer / Support engineer

Neem contact op met Niels de Winter

niels@foxdevelopment.nl 030 2324 350

Digitaal Knooppunt

Een steeds complexer wordend applicatielandschap en de behoefte om data van de buitenwereld te delen en te gebruiken maakt dat één-op-één systeem integratie niet altijd voldoet als oplossing. Dergelijke uitdagingen vragen om een breder opgezet netwerk voor datacommunicatie, oftewel een Digitaal Knooppunt. Dat een oplossing biedt voor een duurzame, flexibele en integrale informatie- en berichtenuitwisseling. Hierbij gebruik makend van slimme mogelijkheden als linked data, machine learning/AI, om beschikbare data consistent, betrouwbaar, volledig en actueel om te zetten in bruikbare informatie.

Een Digitaal Knooppunt helpt organisaties toegang te krijgen tot relevante informatie buitenshuis en weet dit slim te benutten. Zodat uw applicaties toegang krijgen tot deze informatie en u efficiënter kunt werken en automatiseren. Maar ook helpt een Digitaal Knooppunt bij het delen van uw informatie met de buitenwereld, op een veilige en gecontroleerde manier. Zodat u de rol van informatieleverancier, -regisseurs kunt invullen, zoals de Omgevingswet (DSO) en een veranderende wereld van u vraagt.