App development

Het succes van uw business app wordt bepaald door het gebruik. Wij ontwikkelen business apps die gebruiksgemak hoog in het vaandel hebben. Maar ook juist bijdragen aan de doelstellingen van uw bedrijf. Dankzij onze app development en B2B ervaring denken we gericht mee over techniek, bedrijfsproces en uw doelstelling. Zoals: het verhogen van productiviteit. Verbeteren van interne en externe communicatie. Het stimuleren van uw dienstverlening.

Onze app developers ontwikkelen in een korte tijd uw bedrijfsapp. Voor een brede inzet op alle apparaten of volledig geoptimaliseerd als iOS of Android app. We denken daarbij graag proactief mee over de beste oplossing voor uw bedrijfsapp, Maar ook over de beste gebruikerservaring voor uw klanten of medewerkers.

Seeing is believing

We tonen bij de eerste afspraak graag hoe uw app eruit kan zien. Vraag hier vrijblijvend uw prototype aan.

Maak afspraak

We merken dat mensen het liefst onze app gebruiken vanwege zijn betrouwbaarheid

Judith van der Hulst, Directeur Adviesorganisatie bij AWVN

Daar doen we het voor: digitaal werken, beter samenwerken en procesoptimalisatie

Hans Gerritsen, coördinator vergunningverlening en handhaving bij WRIJ

24 jaar ervaring heeft zich vertaald naar kennis, kwaliteit en vertrouwen

Niels de Winter, Directeur van Fox Development

De ontwikkelaars dachten mee én voelden zich medeverantwoordelijk

John Simons, ICT Manager bij AWVN

Full stack development

KendoUI
Entity Framework
TypeScript
XAML
REST
SQL
MCSD
MCSE
MCSA
MTA
SQL Server
Azure
Geonovum
VNG Realisatie
Open Standaarden
KING
Progress
MongoDB
Microservices
TOGAF
IIS
AppWorks
iOS
Android
Apache Tomcat
JQuery
SOA
Bootstrap
Angular
CSS
ASP.net
Java
HTML
JavaScript
XSD
WSDL
XML

Een greep uit onze projecten

Onze app development aanpak

In onze werkwijze staat de teamgedachte centraal. Gekoppeld aan onze drive om samen business apps te realiseren die resultaat leveren. We stellen ons flexibel op en werken graag agile. Daarbij kunnen we volledige teams leveren, maar ook losse specialisten die uw team aanvullen.

Ontwerp dienst
Ontwerp oplossing
Bouw oplossing
Beheer oplossing
Business analist / Software architect
App developer
App developer / support engineer

Neem contact op met Niels de Winter

niels@foxdevelopment.nl 030 2324 350

Web App development

Wij ontwikkelen veel diverse apps. Ten eerste mobile apps. Specifiek ontwikkeld als ios app of android app. Ten tweede ontwikkelen we breed inzetbare bedrijfsapps. Zoals web apps die via een internetbrowser beschikbaar zijn voor uw gebruikers. Deze apps kunnen geoptimaliseerd worden voor mobiel gebruik. Maar ook breder, dus ook geschikt voor tablet en/of desktop. Dit is natuurlijk een groot voordeel. Uw app werkt hiermee platformonafhankelijk. Dus zowel op iOS als Android en bijv. Windows. Terwijl u maar 1 app hoeft te ontwikkelen, beheren en dus voordeliger uit bent.

Digitale dienstverlening

Web app development is daarmee een interessant optie. Met name voor het digitaliseren van uw dienstverlening. U bent tenslotte niet afhankelijk van een iOS of Android app store. Betaalt geen omzetpercentage voor de distributie, maar dit volledig zelf in de hand. Terwijl u meer keuzevrijheid heeft. Zowel over de apparaten die u wilt ondersteunen (via een responsive design). Als over de functionaliteit die u wilt en kunt aanbieden aan uw klanten.